Serveeri kotlette hapukoore- või jogurtikastme ning praetud kartulitega.
Kogus: neljale
Koostisosad
500 g kanahakkliha
50 ml piim
50 g sai
sool, jahvatatud valge pipar
3 spl või
1 spl riivsai
Valmistamine
1. Immuta sai piima sees.
2. Sega sai hakkliha hulka.
3. Lisa massi hulka sulatatud või ja maitsesta soola ning pipraga.
4. Vormi meelepärased kotletid ja paneeri need riivsaias.
5. Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks ja aseta seejärel 185–190kraadisesse ahju paariks minutiks järelküpsema.
SOOVITUS:
* Ahjus järelküpsetamine tagab, et kotletid ei jää tooreks. Ka pannil saab pikemalt praadida, kuid nii kipub riivsaiakoorik tumepruuniks kõrbema ja rikub toidu maitse ning välimuse.
Kommentaarid (0)