Pihlaka-riisipuderFoto: Daisy Lappard
11. oktoober 2010, 10:01
Pihlaka-riisipuder
Pudrule võid keetmise ajal lisada ka vanillikauna, mis lisab magusat nüanssi.
Kogus: neljale
Koostisosad
4 dl vesi
1 dl õunamahl
2 dl pihlakad
1 dl pruun suhkur
1 dl rosinad
2 dl pudruriis
Valmistamine
1. Aja vesi potis keema.
2. Lisa riis ja keeda puder.
3. Poole keetmise ajal lisa rosinad.
4. Purusta saumikseriga pihlakad, suhkur ja õunamahl.
5. Sega püree valmispudru hulka ja lase veel paar minutit haududa. Sega püree valmispudru hulka ja lase veel paar minutit haududa.
# Erinevad riisisordid vajavad erineval hulgal vett, vajadusel lisa pudru hulka vett või õunamahla.
Kommentaarid (0)