Hommikusöögi retseptid

Pihlaka-riisipuder 

Angelica Udeküll, 11. oktoober 2010, 10:01
Pihlaka-riisipuder Daisy Lappard
Pudrule võid keetmise ajal lisada ka vanillikauna, mis lisab magusat nüanssi.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 dl vesi
1 dl õunamahl
2 dl pihlakad
1 dl pruun suhkur
1 dl rosinad
2 dl pudruriis

Valmistamine
1.  Aja vesi potis keema.
2.  Lisa riis ja keeda puder.
3.  Poole keetmise ajal lisa rosinad.
4.  Purusta saumikseriga pihlakad, suhkur ja õunamahl.
5.  Sega püree valmispudru hulka ja lase veel paar minutit haududa. Sega püree valmispudru hulka ja lase veel paar minutit haududa.
# Erinevad riisisordid vajavad erineval hulgal vett, vajadusel lisa pudru hulka vett või õunamahla.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee