Õhtusöögi retseptid

Kihiline vorstiroog tomati ja kartuliga 

Maire Suitsu, 23. veebruar 2012, 12:26
Kihiline vorstiroog tomati ja kartuligaFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 g Saunavorst või sardellid
1 tk suurem sibul
2 spl õli
2 spl vesi
3 tk tomat
8 tk keedetud kartul
2 dl Rõõsk koor 10%
1 tl sool
1 tl Pitsamaitseaine
1 näpuotsatäis Purustatud pipar
1 dl Riivjuust

Valmistamine
Poolita kooritud sibul pikisuunas, lõika õhukesteks viiludeks ning kuumuta õli ja vee segus madalal kuumusel läbipaistvaks. Lisa viilutatud tomatid, tõsta pliidikuumust ja kuumuta veel paar minuti. Aseta rasvaga määritud ahjuvormi kihitikartuli-, tomati- ja vorstiviile ning sibulat. Lahusta sool koores, sega juurde pipar ja pitsamaitseaine ning kalla ahjuroa peale. Riputa pinnale riivjuustu ja küpseta 200° ahju keskmisel siinil 25 minutit. Serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee