Hommikusöögi retseptid

Ahjupannkook köögiviljadega 

Toidutare, 7. september 2008, 09:02
Ahjupannkook köögiviljadega Jaan Heinmaa
Toitev ja tervislik pannkook

Kogus: ühele

Koostisosad
TAINAS
6 dl Piim
4 tk Muna
4 dl jahu
1 tl Sool
KÖÖGIVILJASEGU
2 sl Õli
3 tk Porgand
1 tk Sibul või väikse porru hele osa
150 g Spinat (külmutatud)
0.5 tl Ürdisool
Must pipar (purustatud)
2 dl Mozzarella (riivitud)

Valmistamine
Ühenda tainakomponendid ja jäta 30 minutiks seisma. Riivi porgandid jämeda riiviga, lõika porru või sibul peeneks. Kuumuta köögivilju õlis keskmisel kuumusel ja segades 5 minutit. Lisa siis külmunud spinat ja kuumuta segades, kuni spinat on täiesti sulanud ja teiste köögiviljadega segunenud. Maitsesta segu soovikohaselt, lase veidi jahtuda ja lisa koos riivjuustuga tainasse.Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta alumisel siinil 225° juures umbes 30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee