Õhtusöögi retseptid

Vorsti-pastavorm köögiviljadega 

Toidutare, 3. september 2009, 09:11

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g Pehme keeduvorst
1 tk väike porrulauk
2 sl Õli
200 g Pastatooted (sarvekesed või penne)
5 dl Vesi
1 tk lihaleemekuubik
200 g külmutatud köögiviljasegu (näit. hernes-mais-paprika)
0.5 tl Must pipar
2 tk Muna
100 g riivitud Emmentali juust

Valmistamine
Keeda makarone soolakas vees 10 minutit ja lase nõrguda. Tee veest ja leemekuubikust puljong ning lase jahtuda. Lõika ümbrisest puhastatud vorst 1 cm suurusteks kuubikuteks. Lõhesta porru hele osa, loputa muld välja ja lõika õhukesteks viiludeks. Kuumuta porru ja vorst kergelt õlis läbi. Sega komponendid omavahel kokku ja kalla ahjuvormi. Kalla üle lahtiklopitud munadest ja lihaleemest valmistatud ning pipraga maitsestatud seguga. Raputa üle riivjuustuga ja küpseta 200° ahjus 45 minutit. Lase enne serveerimist 10 minutit järelvalmida.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee