Kogus: kahele
Koostisosad
0.5 tk väiksem sibul
225 g keedetud kartulid
150 g Türgi oad
1 sl oliiviõli
1 sl Punase veini äädikas
1 sl Mesi
1 sl Basiilik (värske, hakitud)
1 sl hakitud petersell
100 g Peekon
Valmistamine
1. Keeda ubasid soolaga maitsestatud vees paar minutit. Loputa külma veega.
2. Sega omavahel õli, äädikas ja mesi. Lisa ka veidi soola ja pipart.
3. Aseta oad paariks minutiks kastme sisse marineeruma.
4. Lisa marinaadi hulka ka sibulakettad ja lase veel paar minutit seista.
5. Koori ja haki keedetud kartul ning lisa ubade juurde.
6. Prae peekoniribad ja lisa need salatile koos hakitud peterselli ja basiilikuga.
# Kui veiniäädikas ei ole väga happeline, lisa marinaadi hulka ka veidi värsket sidrunimahla.
Kommentaarid (0)