Linnuliha retseptid

Kana-nuudliwok 

Harri Ilves, 26. august 2009, 16:31
Kana-nuudlivokk Jaan Heinmaa

Kogus: neljale

Koostisosad
3 sl Õli
400 g Kanafilee
3 küünt Küüslauk
2 tk erivärvilised paprikad
1 tk Porrulauk
200 g noore herne kaunad
2 tk Porgand
1 tk Suvikõrvits
3 sl Sojakaste
2 sl Hoisin kaste
2 sl Teriyaki kaste
2 sl Magus tšillikaste
1 sl Austrikaste
1 sl Kalakaste
200 g Munanuudlid

Valmistamine
Lõike kanafilee ribadeks ning haki küüslauguküüned. Lõika paprikad, porrulauk, porgandid ja suvikõrvits ribadeks. Sega omavahel kastmeained. Vala nuudlitele keev vesi, lase 5 minutit pehmeneda ja kurna. Kuumuta wok-pannil 1 sl õli ning pruunista osa liha paar minutit. Tõsta kõrvale ja hoia soojas.Kuumuta veel 1 sl õli ning prae kiiresti läbi küüslauk. Lisa köögiviljad, paari minuti pärast kanaliha ja nuudlid. Vala peale kaste, sega ühtlaseks ning kuumuta hetk. Serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee