Mamma Ungari stiilis ”sulp”
Kogus: neljale
Koostisosad
10 tk Küpsed tomatid
200 g soolaoad
200 g peekonit ja igasuguseid vorsti- ja singijuppe
2 tk suured sibulad
Baklažaan
1 sl pune
4 tk Muna
200 g juustu (ära võib kasutada kõik külmkappi jäänud juustutükid)
sool, pipar
1 sl Paprika (jahvatatud)
mõned lehed värsket basiilikut
Valmistamine
Viiluta peekon, vorstijupid, sibul ja baklažaan ning prae suurel pannil pruuniks.
Lisa tükeldatud tomat ja soolaoad. Keeda ”sulpi” 10–15 minutit. Löö sisse munad ja lisa juustujäägid. Sega kõik läbi ja küpseta, kuni muna on hüübinud ja juust sulanud. Maitsesta rooga punase paprika pulbri, soola, pipra, pune ja basiilikuga.
Mina armastan seda süüa lavašitükiga, mis on pätsist rebitud, mitte lõigatud.
Mõnus solberdamine.
Kommentaarid (0)