Taimetoidu retseptid

Suitsumekiga juurviljad 

Pille Enden, 26. august 2009, 16:31
Suitsumekiga juurviljadFoto: Jaan Heinmaa
Kerge suitsumekiga köögiviljad sobivad ideaalselt lihaprae lisandiks. Soovi korral lisa roale koos köögiviljadega ka kartuleid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg:
Valmistamisaeg 25 minutit + 35 minutit hautamiseks

Koostisosad
1 tk Sibul
2 tk Porgand
1 tk Pastinaak
1 tk Juurseller
2 sl Või
3 dl Vesi
0.5 tk lihapuljongikuubik
2 sl suitsumaitseline grillkaste
1 tl Suhkur

Valmistamine
Koori ja haki sibul. Koori juurviljad ja lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta pannil või ja pruunista selles köögiviljad. Lisa vesi, murenda sisse puljongikuubik, lisa kaste ja suhkur. Hauta ilma kaaneta, aeg-ajalt segades, kuni köögiviljad on pehmed ja vesi aurustunud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee