Meie pere ühepajatoit
Kogus: ühele
Koostisosad
1 tk Sibul
400 g Segahakkliha
2 tk Keskmise suurusega peet
1 tk Keskmine kaalikas
0.25 tk Väiksem valge peakapsas
2 tk Suuremad porgand
5 tk Kartul
Õli
Valmistamine
Haudepoti põhjas pruunista õlis sibul ja hakkliha, maitsesta soola ja pipraga. Viiluta köögivili ja laota hakklihale kihiti meelepärases järjekorras (ära segamini sega). Lisa veidi vett, maitsesta soola ja pipraga. Hauta pliidil tasasel tulel nii kaua, kuni köögivili pehme. Pärast valmimist raputa peale tilli. Eriti maitsev saab see toit just värsketest köögiviljadest.Tavaliselt valmistan hakkliha ühepajatoidu jaoks ise – siis on ikka teada, mis sinna sisse saab. Ostan sea- ja veiseliha ja teen neist segahakkliha.
Kommentaarid (0)