Lihatoidu retseptid

Meie pere ühepajatoit 

Katrin Aasmäe, 11. oktoober 2008, 20:25
Meie pere ühepajatoit Jaan Heinmaa
See on meie pere laste lemmik – üllatav, eks! Harilikult lapsed ju keedetud juurvilja ei armasta. Aga haudepotis säilib köögiviljade värvus ja nad ei muutu liiga pudruks.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk Sibul
400 g Segahakkliha
2 tk Keskmise suurusega peet
1 tk Keskmine kaalikas
0.25 tk Väiksem valge peakapsas
2 tk Suuremad porgand
5 tk Kartul
Õli

Valmistamine
Haudepoti põhjas pruunista õlis sibul ja hakkliha, maitsesta soola ja pipraga. Viiluta köögivili ja laota hakklihale kihiti meelepärases järjekorras (ära segamini sega). Lisa veidi vett, maitsesta soola ja pipraga. Hauta pliidil tasasel tulel nii kaua, kuni köögivili pehme. Pärast valmimist raputa peale tilli. Eriti maitsev saab see toit just värsketest köögiviljadest.Tavaliselt valmistan hakkliha ühepajatoidu jaoks ise – siis on ikka teada, mis sinna sisse saab. Ostan sea- ja veiseliha ja teen neist segahakkliha.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee