Kalatoitude retseptid

Koriandrilõhe kartulisalatiga 

Martti Koppel, 1. september 2008, 07:19
Kokasaate Hommikuköök 09.08.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
KORIANDRILÕHE
1 kimp Koriander (värske)
1 tk laimist pressitud mahl
1 sl Mesi
2 sl Oliiviõli
400 g lõhefilee
SALAT
2 tk keedukartul (viilutatud)
2 sl Murulauk (hakitud)
100 g päikesekuivatatud tomatid
0.5 tk Kurk (kooritud, seemneteta)
8 tk vutimuna (keedetud)
200 g Hapukoor
1 kimp Basiilik (värske, hakitud)

Valmistamine
Kala:Purusta kõik komponendid saumikesriga ja määri lõhele ning grilli küpseks.Salat:Lõika kõik suupärasteks tükkideks, lisa hapukoor ja maitsesta soola ja pipraga. Sega läbi ning serveeri koos kalaga.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee