Kiudainerikkad toidud

Moos kõvakoorelistest marjadest tavalise suhkruga 

Toidutare, 14. august 2008, 11:28
Põhiretsept, kuidas keeta moosi kõvakoorelistest marjadest tavalise suhkruga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg väiksed tikrid, sõstrad või mustikad
3 -4 dl Vesi
600 g Suhkur

Valmistamine
Keeda vett ja suhkrut 10 minutit, lisa puhastatud marjad. Hoia umbes pool tundi vaevalt keevana ning raputa potti mõned korrad. Eemalda vaht ja pane kohe steriliseeritud purkidesse, sule õhukindlalt. Kui soovid teha džemmi, võid marjad juba keetmise alguses sauseguriga purustada; keetmisaeg võib sellisel juhul olla ka lühem.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee