Küpsetised

Vilma lõhepirukas 

Toidutare, 12. september 2010, 20:26
Lõhepirukas Vilma

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusaeg: 30 minKüpsemisaeg: 40-45 min

Koostisosad
1 pakk Vilma õhukese pitsapõhja pulber
200 g või
100 ml vahukoor
TÄIDIS
1 tk Porrulauk
200 g Riivjuust
200 g Külmsuitsulõhe
till
4 tk muna
200 ml Vahukoor
pipar

Valmistamine
Pitsapõhjapulbrile lisa vahukoor, sulatatud või ning sega ühtlaseks massiks. Suru taigen ümmarguse koogivormi põhjale ning servadele. Laota piruka põhjale riivjuust, võis läbi praetud porrulauk, tükeldatud külmsuitsulõhe ja hakitud till. Sega omavahel lahtiklopitud munad, vahukoor, pipar ning kalla saadud segu pirukale. Küpseta 200-C juures 40-45 min.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee