Kalatoitude retseptid

Marineeritud ja grillitud koha oliiviõlikastmes 

Toidutare, 2. oktoober 2008, 05:00
Marineeritud ja grillitud koha oliiviõlikastmes Jaan Heinmaa
Marineeritud ja grillitud koha oliiviõlikastmes

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g kohafilee
MARINAAD
1 sl Sojakaste
2 tl Mesi
1 tl Austrikaste
6 lehte Koriander
0.5 kauna Tšilli
3 sl Sidrunimahl
3 sl Oliiviõli
SALAT
Erinevaid salatilehti
1 tl Oliiviõli
1 tl Palsamiäädikas
Sool
Suhkur
KASTE
1 sl Oliiviõli
1 sl Palsamiäädikas
1 oks Aedtill
sool
Pipar
Tšilli

Valmistamine
1. Sega kokku marinaadiained.2. Pane kohafilee 30 minutiks marinaadi.3. Grilli sütel keskmisel kuumusel ~ 5 minutit ühelt ja 5 minutit teiselt pool.4. Puhasta ja pese salatilehed ja rebi parajateks tükkideks. Maitsesta palsamiäädika, oliiviõli, soola ja suhkruga.5. Sega kokku kastmeained.6. Serveerimisel aseta salat taldrikule ja sellele kohafilee, ümberringi kaste. Kaunista tüümiani ja tilliokstega. Kõrvale paku röstitud saia.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee