Küpsetised

Hapupiima-mustikapannkoogid 

Toidutare, 12. august 2008, 14:30
Hapupiima-mustikapannkoogidFoto: Jaan Heinmaa
Pontsakad pannkoogid. Serveeri kodujuustust valmistatud kastme ja/või moosiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
Valmistusaeg 20 minutit + praadimisaeg

Koostisosad
TAINAS
5 dl hapupiim või keefir
2.5 dl nisujahu
2.5 dl Nisukliid (või nisujahu)
1 tk Muna
2 tl Küpsetuspulber
veidi soola
2 sl Suhkur
0.5 dl Õli
2 dl Mustikad
KODUJUUSTUKASTE
2.5 dl Kodujuust
1 sl Suhkur
1 tl Vanillsuhkur
2 sl apelsinimahl

Valmistamine
Töötle kastmeained saumikseri või köögikombainiga ühtlaseks ja jäta ootele. Pane kaussi hapupiim või keefir, küpsetuspulbri ja soolaga segatud jahu, kliid, suhkur, muna ja õli, klopi ühtlaseks tainaks. Viimaks lisa mustikad. Kui kasutad külmutatud marju, ära neid üles sulata, muidu värvivad need taina mustaks. Sega tainast nii vähe kui võimalik. Küpseta väikesed pannkoogid ja serveeri kodujuustukastmega.Kogustest valmib ca 20 pannkooki.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee