Küpsetamata magustoidud

Kirsitornaado 

Toidutare, 10. august 2008, 13:27
Imemaitsev isekeedetud kirsimoosi ja kama-toorjuustuvahuga kihiline magustoit, sobib hästi lõpetama iga pidulikku lõuna -või õhtusööki.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
450 g Kirsid
200 g Moosisuhkur
4 dl Vahukoor
800 g kohupiimapasta
300 g Toorjuust (maitsestamata)
2 dl Tuhksuhkur
1 tl Vanillsuhkur
4 sl Kamajahu
KAUNISTAMISEKS
Kirsid
Mündilehti

Valmistamine
Kuumuta kirsid keemiseni, lisa moosisuhkur ja keeda 20-25 minutit. Jäta jahtuma (moos läheb jahtudes paksuks). Seda peaksid tegema 4-5 tundi varem või isegi eelmisel õhtul.
Vahusta koor, lisa kohupiimapasta, toasoe toorjuust, tuhk- ja vanillsuhkur ning kama. Vahusta ühtlaseks massiks. Selle vahu võid ette valmistada ka mõned tunnid varem ja hoida külmkapis. Tõsta pokaalidesse kihiti kirsimoosi, kamavahtu, kirsimoosi ja taas kamavahtu. Kaunista mõne kirsi ja mündilehega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee