Kiudainerikkad toidud

Letšo 

Toidutare, 11. august 2008, 14:39
LetšoFoto: Jaan Heinmaa
Isetehtud letšot on hea talvel lihatoitude kõrvale pakkuda. Pipart lisa vastavalt sellele, kui vürtsikat tulemust soovid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
valmistamisaeg 30min

Koostisosad
1.5 kg Tomat
1 kg Paprika (rohelisi ja punaseid)
5 tl Suhkur
7 tl Sool
Must pipar
3 sl Õli
1.5 sl Valge veini äädikas

Valmistamine
Tee tomatite kestale ristlõige, pane minutiks kuuma vette, nõruta ja koori. Lõika tomatid suuremateks tükkideks. Poolita paprikad, eralda seemned ja lõika paprikad ribadeks. Sega tomatid ja paprikad. Lisa sool, suhkur, pipar, õli ja äädikas. Keeda madalal kuumusel 20 minutit. Vala purkidesse, steriliseeri avatult 15 minutit ja siis sule.
Kogustest valmib 1,5 liitrit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee