Lihatoidu retseptid

Köögiviljapätsid parmesaniga 

Raili Mikk, 18. september 2009, 13:26
Köögiviljapätsid ParmesanigaFoto: Jaan Heinmaa
Köögiviljad teevad kotletid pehmeks ja mahedaks, Parmesan lisab põneva lisamaitse.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
40 minutit

Koostisosad
400 g Suvikõrvits
1 tk punane paprika
3 küünt Purustatud küüslauk
400 g veisehakkliha
1 dl riivitud Parmesani v. muud kõvat juustu
1 dl Riivsai
2 tk Muna
värskelt hakitud petersell
sool, pipar

Valmistamine
Prae peeneks hakitud suvikõrvits, paprika ja küüslauk pannil. Sega kokku hakkliha, riivitud juustu, riivsaia ja munaga. Maitsesta soola, pipra ja peterselliga. Soovi korral paneeri kotlette riivsaias ja prae pannil kummaltki poolt 3 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee