Lõunasöögi retseptid

Tomati-kitsejuustu püreesupp 

Angeelika Kang, 10. september 2009, 06:57
Tomati-kitsejuustu püreesuppFoto: Jaan Heinmaa
Tomatihooajal valmista see supp kindlasti värsketest tomatitest, mida tuleb aga koorida. Muul ajal sobib suurepäraselt kooritud ploomtomatite konserv. Kasuta ilma koorikuta pehmema konsistentsiga kitsejuustu või toorjuustu.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk Sibul
2 sl õli
1 purk kooritud ploomtomatid omas mahlas
7 dl köögiviljapuljong
2 sl Tomatipasta
0.5 tl sool
1 tl suhkur
100 g Kitsejuust
Must pipar
värske hakitud tüümian

Valmistamine
Kuumuta potis õli. Lisa hakitud sibul ja kuumuta mõni minut. Lisa ploomtomatid koos mahlaga, puljong, tomatipasta, sool ja suhkur. Keeda 15 minutit. Lisa kitsejuust ja püreeri supp sauseguriga. Maitsesta musta pipra ja hakitud tüümianiga

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee