Kiudainerikkad toidud

Murelid šokolaadis 

Angelica Udeküll, 29. juuli 2008, 09:30
Murelid šokolaadisFoto: Daisy Lappard
Maitse rikastamiseks võid šokolaadi sisse lisada ka veidi brändit.

Kogus: neljale

Koostisosad
16 tk murelid
100 g Tume šokolaad
2 tl Purustatud pähklid

Valmistamine
Purusta potti tume šokolaad ja sulata see vesivannil vedelaks. Pese murelid, kuid ära eemalda varsi. Võta varrest kinni ja kasta murel šokolaadi sisse. Tõsta välja ja keeruta, et liigne šokolaad ära nõrguks. Aseta šokolaadine murel taldrikule ja jäta tahenema. Purusta pähklid ja raputa murelitele pähklipuru.
SOOVITUS:
* Et šokolaadiga murelid alusele kinni ei jääks, pane taldrikule küpsetuspaber. Enne serveerimist aseta murelid puhtale alusele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee