Taimetoidu retseptid

Sepamaa okroška 

Anni Arro, 22. juuni 2009, 09:54
Sepamaa okroškaFoto: Sandra Urvak
Jahutav, värkendav ja ka pohmelli raviv külmsupp :) Valmistasin suure tünnitäie okroškat sõprade pulmakülalistele hommikusöögiks. Pole eales nii palju tänulikke inimesi näinud…

Kogus: neljale

Koostisosad
1 l Keefir
6 tk Redis
4 tk Väike kurk
3 tk Värske hapukurk
4 tk Muna (keedetud)
5 tk Kartul (värske, keedetud)
2 sl Kappar
1 kausitäis Herned (värsked, kaunadeta)
Aedtill
Petersell
Murulauk
Koriander
3 sl Valge veini äädikas
3 sl Oliiviõli
Sool
Must pipar

Valmistamine
Koori kurgid. Tükelda redised, kurgid, kartulid ja munad ning pane suurde potti. Lisa herned ja kapparid. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa veiniäädikas ja oliiviõli. Sega ja lase pool tundi külmas tõmmata. Siis lisa hakitud murulauk, petersell, till ja koriander. Sega hulka keefir ja lase veel 10 minutit tõmmata. Serveeri külmalt. Kaunista hakitud maitserohelise ja muu käepärasega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee