Kalatoitude retseptid

Suitsulestavõileib 

Angelica Udeküll, 22. august 2012, 05:35
Suitsulestavõileib Daisy Lappard
Võileivakatte hulka võib lisada ka näiteks hapukat õuna..

Kogus: kahele

Koostisosad
60 g puhastatud suitsulest
2 viilu leib
100 g maitserohelisega kodujuust
0.5 tk punane sibul
1 tk värske soolakurk
1 tl hapukoor või majonees
till
sool
pipar
paar salatilehte

Valmistamine
Puhasta suitsukala luudest ja nahast ning eralda kalaliha.
Haki sibul ja soolakurk väiksemateks kuubikuteks.
Sega omavahel kodujuust, sibul, soolakurk ja kala.
Lisa segu hulka veidi hakitud tilli, soola-pipart ja lusikatäis hapukoort või majoneesi.
Rösti leivaviil, aseta sellele salatileht ja kõige peale pane kuhjaga leivakatet.
# Kui kasutad tavalist, st maitsestamata kodujuustu, haki segu hulka omal käel tilli, peterselli ja murulauku.
# Kui kasutad kuivemat sorti kodujuustu, mille hulka ei ole juba lisatud hapukoort, võid kastmeks omavahel segada majoneesi, sidrunimahla, sinepit ja soola-pipart.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee