Kogus: kahele
Koostisosad
60 g puhastatud suitsulest
2 viilu leib
100 g maitserohelisega kodujuust
0.5 tk punane sibul
1 tk värske soolakurk
1 tl hapukoor või majonees
till
sool
pipar
paar salatilehte
Valmistamine
Puhasta suitsukala luudest ja nahast ning eralda kalaliha.
Haki sibul ja soolakurk väiksemateks kuubikuteks.
Sega omavahel kodujuust, sibul, soolakurk ja kala.
Lisa segu hulka veidi hakitud tilli, soola-pipart ja lusikatäis hapukoort või majoneesi.
Rösti leivaviil, aseta sellele salatileht ja kõige peale pane kuhjaga leivakatet.
# Kui kasutad tavalist, st maitsestamata kodujuustu, haki segu hulka omal käel tilli, peterselli ja murulauku.
# Kui kasutad kuivemat sorti kodujuustu, mille hulka ei ole juba lisatud hapukoort, võid kastmeks omavahel segada majoneesi, sidrunimahla, sinepit ja soola-pipart.
Kommentaarid (0)