Küpsetised

Šokolaadi-kohvimuffinid 

Toidutare, 5. jaanuar 2012, 15:19
Šokolaadi-kohvimuffinid Jaan Heinmaa
Hõrgud kohvi- šokolaadimuffinid maitsevad kohvikõrvasena neilegi, kes muidu magusat ei armasta. Tumeda šokolaadi asemel võid kasutada ka piimašokolaadi, kui see sulle meelepärasem on.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g tume šokolaad
4 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulber
2 tl vanillsuhkur
1 -2 spl kakaojahu
100 g või
3 dl suhkur
1 dl kange kohv
1 dl Rõõsk koor
2 tk muna
KAUNISTUSEKS
kohviube
100 g valge šokolaad

Valmistamine
Tükelda tume šokolaad. Sega omavahel kuivad ained: jahu, küpsetuspulber, kakao, šokolaad ja vanillsuhkur. Sulata või (margariin) ja lase jahtuda. Vahusta munad suhkruga, sega hulka koor, kohv ja sulatatud või. Seejärel sega kuivainesegu munavahuga. Jaga tainas muffinipanni pesadesse, mis on kaetud paberist muffinivormidega. Küpseta 200° juures 15–20 minutit ning lase jahtuda. Sulata valge šokolaad ja nirista muffinitele, kaunista kohviubadega.
Antud kogustest valmib 12 muffinit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee