Küpsetised

Mascarpone-kook vaarikatega 

Toidutare, 21. märts 2011, 13:23
Mascarpone-kook vaarikategaFoto: Jaan Heinmaa
Lihtsa vaevaga valmiv hõrk mascarpone-kook, mille täidises võid kasutada ka tavalist kohupiima või ricotta’t. Valmista samal päeval, kui serveerid, nii maitseb kook kõige paremini.

Kogus: ühele

Koostisosad
PÕHI
1 pakk Erika tordipulber
150 g või
TÄIDIS
250 g Mascarpone
150 g hapukoor
2 tk muna
1 dl suhkur
1 tl vanillsuhkur
3 dl külmutatud vaarikad

Valmistamine
Näpi või ja tordipulber ühtlaselt tükiliseks. Sega omavahel mascarpone, hapukoor, munad, suhkur ja vanillsuhkur ning lisa vaarikad. Puista 2/3 purutainakogusest küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Vala vormi mascarpone-segu ja puista peale ülejäänud puru. Küpseta 200kraadises ahjus 40 minutit. Enne lahtilõikamist lase koogil täielikult jahtuda.Kogustest saab 10 koogitükki

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee