Mascarpone-kook vaarikatega
Kogus: ühele
Koostisosad
PÕHI
1 pakk Erika tordipulber
150 g või
TÄIDIS
250 g Mascarpone
150 g hapukoor
2 tk muna
1 dl suhkur
1 tl vanillsuhkur
3 dl külmutatud vaarikad
Valmistamine
Näpi või ja tordipulber ühtlaselt tükiliseks. Sega omavahel mascarpone, hapukoor, munad, suhkur ja vanillsuhkur ning lisa vaarikad. Puista 2/3 purutainakogusest küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga koogivormi põhja. Vala vormi mascarpone-segu ja puista peale ülejäänud puru. Küpseta 200kraadises ahjus 40 minutit. Enne lahtilõikamist lase koogil täielikult jahtuda.Kogustest saab 10 koogitükki
Kommentaarid (0)