Värvikas ja maitseküllane kalasupp, mis sobib ehtima igat pidu- ja
argipäevalauda. Et värsket tursafileed ei ole alati saada, võib selle
asendada heigi või mõne teise valge kala fileega. Sel moel saab alati
erineva kalasupi
Kogus: neljale
Koostisosad
200 g Apteegitill ehk fenkol
1 tk Sibul
1 tk Suvikõrvits
300 g Kartul
4 tk Tomat
2 küünt Küüslauk
1.2 l Kalapuljong
0.5 g Safran
400 g tursa- või heigifilee
õli
maitserohelist
Valmistamine
Kuumuta potis õli, millesse pane hakitud küüslauk, sibul ja apteegitill ning kuubikuteks lõigatud kartul ja rullkõrvits. Kuumuta aedvilju õlis mõni minut, lisa puljong ja keeda umbes 10 minutit. Lisa kalafileekuubikud ja tükeldatud tomatid. Maitsesta safraniga.Enne serveerimist puista peale hakitud maitserohelist.
Kommentaarid (0)