Kalatoitude retseptid

Kuldne kalasupp 

Heivi Peterson, 21. oktoober 2010, 06:21
Kuldne kalasuppFoto: Rene RIisalu
Värvikas ja maitseküllane kalasupp, mis sobib ehtima igat pidu- ja argipäevalauda. Et värsket tursafileed ei ole alati saada, võib selle asendada heigi või mõne teise valge kala fileega. Sel moel saab alati erineva kalasupi

Kogus: neljale

Koostisosad
200 g Apteegitill ehk fenkol
1 tk Sibul
1 tk Suvikõrvits
300 g Kartul
4 tk Tomat
2 küünt Küüslauk
1.2 l Kalapuljong
0.5 g Safran
400 g tursa- või heigifilee
õli
maitserohelist

Valmistamine
Kuumuta potis õli, millesse pane hakitud küüslauk, sibul ja apteegitill ning kuubikuteks lõigatud kartul ja rullkõrvits. Kuumuta aedvilju õlis mõni minut, lisa puljong ja keeda umbes 10 minutit. Lisa kalafileekuubikud ja tükeldatud tomatid. Maitsesta safraniga.Enne serveerimist puista peale hakitud maitserohelist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee