Linnuliha retseptid

Vahtrasiirupised kanakintsud ja searibid 

Nigella Lawson, 23. aprill 2009, 07:26
Retsepti nimi ütleb kõik. Sa ei pea tegema muud, kui täitma paar kilekotti searibide ja kanakintsude, õli ja maitseainetega, panema need umbes päevaks külmkappi rahulikult marineerima ja seejärel libistama kottide sisu ahjupannile, mis ka kohe ahju läheb. Sinu panus on minimaalne, aga vastu saad suure peoroa, mis on mõnus ja hinkekosutav ning pakub kõigile palju rõõmu, ka sulle endale.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg:
Ettevalmistusaeg: 15 minOoteaeg: 48 tValmistusaeg: 1 t 15 min

Koostisosad
12 tk Searibi
12 tk kanakints (naha ja kontidega)
2.5 dl Hapu õunamahl
4 sl Vahtrasiirup
2 sl taimeõli
2 sl Sojakaste
2 tk Tähtaniis
1 tk Pooltitatud kaneelikoor
6 küünt Koorimata küüslauk

Valmistamine
Pane ribid ja kanatükid paari suurde kilekotti või kaussi. Lisa kõik ülejäänud ained, mulju kõik korralikult läbi ja sulge kotid või kata kauss. Jäta ööseks või kuni kaheks päevaks külmkappi marineerima. Võta kilekotid/kauss külmkapist välja ja eelkuumuta ahi 200 kraadini. Kalla kottide/kausi sisu ühele või kahele ahjupannile (nii et kana nahaga kaetud osa jääks ülespoole), pista eelkuumutatud ahju ja küpseta umbes 1 tund ja 15 minutit, kuni kõik on mõnusalt kleepuv ja kastanpruuniks tõmmanud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee