Vahtrasiirupised kanakintsud ja searibid
Kogus: kuuele
Valmistusaeg:
Ettevalmistusaeg: 15 minOoteaeg: 48 tValmistusaeg: 1 t 15 min
Koostisosad
12 tk Searibi
12 tk kanakints (naha ja kontidega)
2.5 dl Hapu õunamahl
4 sl Vahtrasiirup
2 sl taimeõli
2 sl Sojakaste
2 tk Tähtaniis
1 tk Pooltitatud kaneelikoor
6 küünt Koorimata küüslauk
Valmistamine
Pane ribid ja kanatükid paari suurde kilekotti või kaussi. Lisa kõik ülejäänud ained, mulju kõik korralikult läbi ja sulge kotid või kata kauss. Jäta ööseks või kuni kaheks päevaks külmkappi marineerima. Võta kilekotid/kauss külmkapist välja ja eelkuumuta ahi 200 kraadini. Kalla kottide/kausi sisu ühele või kahele ahjupannile (nii et kana nahaga kaetud osa jääks ülespoole), pista eelkuumutatud ahju ja küpseta umbes 1 tund ja 15 minutit, kuni kõik on mõnusalt kleepuv ja kastanpruuniks tõmmanud.
Kommentaarid (0)