Taimetoidu retseptid

Rohelised oad magushapude sibulatega 

Angelica Udeküll, 14. aprill 2009, 08:07
Rohelised oad magushapude sibulatega Daisy Lappard
Roog sobib eraldi nii taimetoitlastele kui ka lisandiks kala ja liha juurde.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g rohelised oad
2 tk Punane sibul
3 sl Või
1 sl Majoraan
0.5 kauna Tšilli
0.3 klaasi Riisiäädikas
2 sl pruun suhkur

Valmistamine
1.  Keeda oad soolaga maitsestatud vees. 2.  Samal ajal viiluta sibul ja haki tšilli. 3.  Kuumuta pannil või ja selles suhkur. Lisa pannile tšilli ja sibul. 4.  Vala pannile ka äädikas ja maitseained ning kuumuta, kuni sibul on muutunud klaasjaks. 5.  Serveeri kausis oad, millele aseta ka sibul. # Kui sul ei kodus riisiäädikat, saad hakkama ka punase veini äädikaga. Kui ka seda ei ole, võid äädika asendada värske sidrunimahlaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee