Sweet Chili lõhe baklažaaniga
Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk lõhetükid (a 160g)
1 tk Väike baklažaan
3 küünt Küüslauk
1 pakk Santa Maria magusat tšillimarinaadi (Sweet Chili)
4 sl Santa Maria magusat tšillikastet (Sweet Chili Sauce)
2 sl Õli
4 sl Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Seafood & Fish maitseainesegu
Valmistamine
Kuivata lõhe ja eemalda selles olevad luud. Pintselda kalatükke marinaadiga ja lase 1–12 tundi marineeruda. Lõika baklažaan ratasteks, aseta majapidamispaberile ja kata kivisoolaga. Sega küüslauk ja õli.Umbes tunni möödudes loputa baklažaanid külma veega, kuivata ja kata küüslaugu-õliseguga. Grilli ja lisa serveerimisel Sweet Chili kaste.Grillimise ajal võid kala pintselda grillõliga (näiteks Santa Maria küüslauguga grillõli).
Kommentaarid (0)