Kalatoitude retseptid

Sweet Chili lõhe baklažaaniga 

Toidutare, 13. juuni 2008, 10:51
Sweet Chili lõhe baklažaanigaFoto: Santa Maria
Kui soovid, võid lõhe asemel kasutada paltust.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk lõhetükid (a 160g)
1 tk Väike baklažaan
3 küünt Küüslauk
1 pakk Santa Maria magusat tšillimarinaadi (Sweet Chili)
4 sl Santa Maria magusat tšillikastet (Sweet Chili Sauce)
2 sl Õli
4 sl Santa Maria Rock Salt kivisoola
Santa Maria Seafood & Fish maitseainesegu

Valmistamine
Kuivata lõhe ja eemalda selles olevad luud. Pintselda kalatükke marinaadiga ja lase 1–12 tundi marineeruda. Lõika baklažaan ratasteks, aseta majapidamispaberile ja kata kivisoolaga. Sega küüslauk ja õli.Umbes tunni möödudes loputa baklažaanid külma veega, kuivata ja kata küüslaugu-õliseguga. Grilli ja lisa serveerimisel Sweet Chili kaste.Grillimise ajal võid kala pintselda grillõliga (näiteks Santa Maria küüslauguga grillõli).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee