Sealiha retseptid

BBQ-ribi suitsumaitseliste ubadega 

Toidutare, 13. juuni 2008, 10:49
BBQ-ribi suitsumaitseliste ubadega Santa Maria
BBQ-ribi suitsumaitseliste ubadega

Kogus: neljale

Koostisosad
1.5 kg searibi
1 pakk Santa Maria suitsu- ja meemaitselist Santa Maria suitsu- ja meemaitselistSanta Maria suitsu- ja meem
1 pudel Santa Maria suitsumaitselist grillkastet (BBQ Sauce Smoky)
1 purk (250ml) Konservoad (näit. Kidney)
1 tk Sibul
1 sl Õli

Valmistamine
Sega omavahel marinaad ja pool pudelit grillkastet ning kata sellega liha. Lase lihal 1–12 tundi laagerduda.Grilli liha madalal temperatuuril, iga 10 minuti tagant allesjäänud marinaadiga pintseldades. 20 minuti möödudes aseta liha fooliumisse ja hauta veel 20 minutit.Haki sibul ning kuumuta õlis läbipaistvaks ja pehmeks. Lisa oad ja teine pool grillkastmest. Kuumuta veel paar minutit ning serveeri koos ribidega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee