Kiudainerikkad toidud

Rabarberi-maasikamoos 

Angelica Udeküll, 19. juuni 2008, 06:56
Rabarberi-maasikamoosFoto: Daisy Lappard
Aseta rabarber poti põhja ja maasikad peale, sest rabarberist tuleb rohkem vedelikku.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g Rabarber
200 g Aedmaasikad
200 g Suhkur
1 tk Vanillikaun

Valmistamine
Koori rabarber ja lõika vars väiksemateks tükkideks, kuid mitte liiga väikesteks.
Puhasta maasikad ja tükelda neljaks.
Poolita vanillikaun pikkupidi.
Pane rabarber, maasikad, vanillikaun ja suhkur potti ning lase keema.
Keeda vaikselt umbes 20 minutit, nii et moos muutub siirupiseks.
Kuumuta purgid, aseta kuum moos purki ja keera kaas kõvasti kinni.
SOOVITUS
* Eemalda keetes kindlasti ka peale tekkiv vaht.
* Enne purki panemist võid vanillikauna eemaldada, sest seistes võib kauna maitse liiga intensiivseks muutuda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee