Kiudainerikkad toidud

Rabarberi-, naadi- ja porgandimoos 

Angelica Udeküll, 5. juuni 2008, 10:46
 Daisy Lappard / ajakiri Naised
Kasuta noori rohelisi naadilehti, vanemate taimedega võib moos veidi kiuliseks muutuda.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l Hakitud rabarber
0.5 l Naadilehti
100 g Porgand
250 g Suhkur

Valmistamine
Puhasta ja riivi toores porgand. Koori rabarber ja lõika väiksemaks. Lase naadilehed vee alt läbi.
Pane kõik komponendid koos suhkruga potti ja lase keema. Keeda vaiksel tulel umbes 20 minutit.
Kui komponendid on pehmed, püreesta hoidis saumikseriga. Kuumuta purgid ja aseta kuum moos purki ning keera kaas kõvasti kinni. Kui tahad moosi kauem säilitada, võid moosi pärast püreestamist uuesti läbi kuumutada. Naadi asemel võid sama retsepti katsetada ka näiteks nõgesega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee