Lambaliha retseptid

Lambaliha Provence'i marinaadis 

Harri Ilves, 25. juuni 2008, 21:00
Foto: Jaan Heinmaa
See marinaad on klassika, millega on lambaliha maitsestatud juba sajandeid.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Pehme lambaliha
1 dl Tomatikaste
2 -3 küünt Küüslauk
1 pakk Provence'i maitsesegu
pipar, sool

Valmistamine
Lõika liha parajateks tükkideks. Sega kausis tomatikaste, purustatud küüslauk ja maitsesegu. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.Pane lihatükid kilekotti või kaussi, lisa maitsesegu ja sule kott.Marineeri 6–12 tundi või üle öö. Grilli kuumal grillil 5–7 minutit või nii kaua, et liha jääks veel seest roosakaks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee