Sealiha retseptid

Grillitud jäägrikarbonaad 

Harri Ilves, 20. juuni 2008, 08:03
Grillitud jäägrikarbonaad Jaan Heinmaa
Puhasta kont liigsest lihast ja keera fooliumisse,väldid kõrbemist.

Kogus: ühele

Koostisosad
6 -8 tk kondiga seakarbonaad
MARINAAD
100 g Tomatikaste
50 g Sojakaste
50 g Santa Maria jäägri maitsesegu

Valmistamine
Vasarda karbonaaditükke kergelt. Sega marinaad, määri karbonaaditükkidele ja pane paariks tunniks külmikusse. Enne grillimist lase lihal seista pool tundi toatemperatuuril.Grilli keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 5 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee