Kalatoitude retseptid

Forelli carpaccio 

Angelica Udeküll, 8. juuni 2008, 19:18
Forelli carpaccio Daisy Lappard
Lihtsalt valmiv, et luksuslikult maitsev kalaroog.

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Forellifilee
1 sl Õli
Pico de Gallo maitseaine
4 viilu Röstsai
2 sl Toorjuust

Valmistamine
Fileeri forellist õhukesed tükid.Aseta fileetükid vaagnale ja määri kala õliga kokku.Raputa peale maitseainesegu.Kata vaagen toidukilega ja lase kalal paar tundi laagerduda.Serveeri koos röstsaia ja toorjuustuga. Pico de Gallo maitseainesegu on omane Mehhiko köögile. Segu annab värske koriandri, laimi ja kerge punase jalapeño maitse.Maitseainesegu asemel võid filee katta ka koduse vürtsika pastaga, mille valmistamiseks sega omavahel koriander, tšilli ja küüslauk. Saia ja toorjuustu võid asendada ka näiteks hapuka õunaga, mille ümber keera lihtsalt forelliviilakas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee