Õhtusöögi retseptid

Sealihavardad punases marinaadis 

Toidutare, 12. juuni 2008, 17:39
 Jaan Heinmaa
Grillitud köögiviljad ja õunad on suurepärane lisand punases marinaadis lihale.

Kogus: ühele

Koostisosad
700 g Sealiha
1 tk Kollane paprika
1 tk Õun
MARINAAD
1 tk Punane sibul
2.5 dl Ketšup
2 sl Punase veini äädikas
2 sl Sidrunimahl
1 tl Sinep
2 sl Fariinsuhkur
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Lõika liha, paprika ja õun tükkideks. Sega omavahel marinaadiained, vala tükeldatud lihale ja köögiviljadele. Lase külmkapis seista 3 tundi kuni öö otsa. Lüki liha varrastele vaheldumisi paprika- ja õunatükkidega. Grilli mõõdukal kuumusel 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee