Lõunasöögi retseptid

Grillitud searibid 

Harri Ilves, 2. juuni 2008, 18:04
Foto: Jaan Heinmaa
Ribi grillides peab olema tähelepanelik, et kontidevaheline liha ei kuivaks ja kondid ei kõrbeks.

Kogus: ühele

Koostisosad
1.5 -2 kg õhuke ribi, millel sentimeetri jagu liha
2 sl Viie pipra segu
1 sl Sool
1 tl Suhkur
0.2 tl Cayenne'i pipar
1 dl magus ketšup
3 -4 küünt Purustatud küüslauk

Valmistamine
Sega kausis piprad, sool, suhkur, küüslauk ja ketšup.Määri segu ribile ja lase ööpäev seista. Grilli nõrgemal kuumusel, vahepeal maitseseguga kastes. Ribi on valmis, kui liha tuleb kondi küljest lahti.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee