Lõunasöögi retseptid

Punane läätsesupp 

Vesta Reest, 11. aprill 2011, 06:54
Punane läätsesuppFoto: Ajakirjade Kirjastus
Läätsesuppi serveeri värske koriandriga.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Punased läätsed
1 tk Šalottsibul
2 küünt Küüslauk
1 tk Porgand
400 g Purustatud tomatid
1 klaas Punane vein
1 sl Oliiviõli
Koriander (värske, hakitud)
sool, must pipar

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk. Lõika porgand ratasteks või kuubikuteks. Kuumuta potis õli ja passeeri sibulat tasasel tulel, nii et see klaasistub. Ära lase pruunistuda! Lisa porgand ja küüslauk ning hauta tasasel tulel veel 5 minutit. Kalla peale 2 liitritkülma vett ja lisa hoolikalt pestud läätsed. Lase keema tõusta ning lisa punane vein. Keeda umbes 15 minutit või kuni läätsed on pehmed. Lisa tomatikonserv või kirsstomatid ja keeda tasasel tulel veel paar minutit. Lisa värske koriander. Vajadusel viimistle maitset soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee