Sealiha retseptid

Šašlõkk aedviljadega 

Toidutare, 6. juuni 2008, 07:42
 Jaan Heinmaa
Aus vürtsika nüansiga sealihašašlõkk koos köögiviljadega.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g Sea kaelakarbonaad
2 sl Õli
0.5 tl Karri
1 cm Tükk tšillikauna (hakitud, ilma seemnetega)
5 veskipööret Must pipar
1 leht Purustatud loorber
sool, suhkur
1 tl laimimahl
3 sl Vesi
LISANDIKS
2 tk Tomat
6 viilu Kurk
Roheline sibul
1 tk Tšillikaun või paprika

Valmistamine
1. Lõika liha suuremateks kuubikuteks (~ 3x3 cm).2. Lisa õli, karri, hakitud tšilli, must pipar, näppude vahel purustatud loorberileht , laimimahl, vesi, suhkur ja sool.3. Masseeri maitseained ja vedelik kätega lihasse.4. Lüki lihatükid vardasse, nii et nende vahel ei oleks vahesid.5. Grilli sütel mõõdukal kuumusel.6. Lisandiks serveeri poolitatud või sektoriteks lõigatud tomatid, kurgiviilud, sibulapealsed, tšillikaun ja adžika kastet.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee