Lõunasöögi retseptid

Farfalle mereandidega 

Angelica Udeküll, 22. aprill 2009, 08:08
Foto: Daisy Lappard
Pasta juurde sobivad igasugused kalalised ja mereannid.

Kogus: kahele

Koostisosad
120 g Farfalle
2 küünt Küüslauk
1 tl Ingver (hakitud)
0.33 tk Tšillikaun
1 tk Punane sibul
0.5 tk Paprika
0.5 tk laimi mahl
150 g mereandide segu
20 ml Valge vein
Suhkruherned
Värske till

Valmistamine
Haki küüslauk, ingver ja tšilli peeneks.Kuumuta pannil õli ja lisa hakitud maitseained.Viiluta sibul ja paprika ning lisa samuti pannile. Lisa pannile mereandide segu ja kuumuta kergelt.Vala juurde valge vein ja pigista sekka ka laimi mahl.Keeda pasta, kurna ja lisa pannile.Vahetult enne roa valmimist lisa juurde suhkruherned. Sega ja serveeri värske tilliga.# Mereande ei tohi väga kaua kuumutada, kuna siis muutuvad nad maitsetuks ja kummiseks ning on ebamugavad süüa.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee