Itaalia köök

Kevadherne risoto 

Heimar Kuuskler, 30. aprill 2008, 07:11
 
Kokasaate Maitsenaudingud 30.04. 2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
1 sl Või
1 sl Oliiviõli
40 g Šalottsibul
150 g Värsked suhkruherne kaunad
100 g Risotoriis
6 tk Kirsstomat
100 ml Valge vein
2 -3 dl Vesi
2 sl Petersellilehed
4 sl Parmesani v. muud kõvat juustu
50 g Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 tl Soolahelbed
Must pipar

Valmistamine
Aseta kuuma potti oliivõli ja või, prae potis šalottsibula kuubikud korralikult läbi, lisa valge vein. Keeda, kuni veinist on alkohol välja aurustunud, siis lisa arborio risotoriis ja lisa järk-järgult vesi. Jätka protsessi korrates seni, kuni riis on peaaegu pehme, siis lisa riivitud parmesani juust. Sega ca 2 minutit ja lisa vahetult enne serveerimist herned, kirsstomatid ja rukola salat. Kaunistuseks aseta peale riivitud parmesani juustu ja tükeldatud kirsstomatid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee