Kiudainerikkad toidud

Pannkoogid kohupiima ja rabarberi-maasikakeedisega 

Indrek Kivisalu, 28. aprill 2008, 12:31
 
Kevadise lisandiga pannkoogid nädalavahetuseks.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Muna
2.5 dl Piim
100 g nisujahu
Küpsetuspulber
Õli/või praadimiseks
RABARBERI-MAASIKAKEEDIS
2 vart Rabarber
200 g Aedmaasikad
100 g Suhkur
0.5 dl Vesi
SERVEERIMISEKS
100 g kohupiimapasta
0.5 dl Vahukoor

Valmistamine
Sega omavahel lahtiklopitud muna ja piim. Lisa küpsetuspulber, pisut suhkrut ja nii palju jahu, et saad vedela hapukoore paksuse pannkoogitaina. Koori rabarberid ning lõika viiludeks. Puhasta ja viiluta maasikad. Kuumuta suhkur ja vesi, keeda paksemaks siirupiks. Lisa maasika- ja rabarberiviilud, kuumuta keemiseni ning tõsta tulelt. Vahusta koor vähese suhkruga ja lisa vahustamise lõpuhetkedel kohupiimapasta. Küpseta väikesed pannkoogid ning serveeri neid kohupiimavahu ja keedisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee