Gluteenivabad retseptid

Külm kirsisupp mascarpone-vanillikreemiga 

Heimar Kuuskler, 27. september 2008, 19:38
Kokasaate Maitsenaudingud 24.04.2008 retsept.

Kogus: kahele

Koostisosad
100 g Kirsid (külmutatud)
3 dl Punane vein
100 g Fariinsuhkur
1 tk Kaneelikoor
1 tk Apelsin
1 tk Sidrun
1 sl Maisitärklis
1 kg Jääkuubikud
100 g Mascarpone
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur

Valmistamine
Vala potti punane vein ja lisa fariinsuhkur ning kaneelikoor. Keeda, kuni veinist on kogu alkohol välja aurustunud, seejärel lisa koorimisnoaga apelsinist ja sidrunist tõmmatud koort (ainult pealmist osa, mitte valget osa). Hauta 5 minutit ja lisa kirsid ning vees lahustatud maisitärklis. Lase korraks keema tõusta ning seejärel jahuta kirsisupp koheselt maha jäävannis, serveeri koos vanilli-mascarpone-kreemiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee