Kogus: ühele
Koostisosad
1 tk Kanafilee
3 sl mango-tšillikaste
1 tl Soolahelbed
SUITSUTOMATID
1 kobar Põõsas-kirsstomatid
1 pott Basiilik (värske)
1 sl Soolahelbed
2 sl Oliiviõli
1 -2 tl Hikkori suitsuvedelik
Valmistamine
Grilli kanafilee kuumal grillpannil, maitsesta praetud pool Maldon helbesoola, värskelt jahvatatud musta terapipra ja mango-jalopeno kastmega, küpseta ahjus 180C juures 15 minutit. Seejärel lõika kanafilee viiludeks ja serveeri, aseta veel peale veidi mango-jalopeno kastet ja tükeldatud värsket koriandrit. Serveeri koos ahjus suitsutatud tomatitega.SUITSUTOMATITE VALMISTAMISEKS lõika tomati alumisel poolele ristid, aseta tomatid fooliumi sisse, maitsesta Maldon helbesoola, oliivõli, värskelt jahvatatud musta terapipra ja Hikkori suitsuvedelikuga, küpseta pool avatud fooliumivormis 220C juures 5-6 minutit.Seejärel serveeri, lisades veidi tükeldatud basiilikut tomatitele.
Kommentaarid (0)