Linnuliha retseptid

Ürdi-juustutäidisega kanafilee 

Martti Koppel, 22. mai 2009, 11:26
 Hommikuköök
Kokasaate Hommikuköök 29.03 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
3 -4 tk Kanafilee
TÄIDIS
200 g Sulatatud juust
2 küünt Küüslauk
50 g päikesekuivatatud tomat
50 g kuivatatud must ploom
Petersellilehed
Basiilik (värske)
LISAND
200 g Peet, ribadeks lõigatud
2 sl Või
3 dl Rõõsk koor
1 sl Dijoni sinep
Sool
Must pipar
Suhkur

Valmistamine
Kanafileele tee noaga sisselõige, et tekiks tasku. Sega need komponendid omavahel ja läbi pritsukoti täida kanafileed. Sulge kokteiltikuga ja prae kergelt pannil, ning aseta siis ahju järelküpsema.Lisand: kuumuta või ja küpseta seal kergelt peet, lisa sinep-koor ja hauta pehmeks, maitsesta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee