Linnuliha retseptid

Caesari salat grillitud pesto-kanafileega 

Heimar Kuuskler, 15. aprill 2008, 09:34
 Maitsenaudingud
Kokasaate "Maitsenaudingud" 01.04.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Rooma salat
2 sl Parmesani (Grana Padano) v. muud kõvat juustu
2 viilu Ciabatta (hele)
4 tk Anšoovisefilee õlis
1 tk Kanafilee
2 sl Pesto (isetehtud)
1 sl Hakitud murulauk
KASTE
3 sl Dijoni sinep
2 tk Munakollane
4 tk Anšoovisefilee õlis
4 küünt Küüslauk
50 g Parmesani juust
2 sl Sidrunimahl
6 -8 sl Oliiviõli
Must pipar
Maldoni soolahelbed

Valmistamine
Sega käsitsi rebitud Rooma salati lehed kausis Caesari salati kastmega, aseta taldrikule. Aseta salati peale anšoovisefileed, kartuli koorimisnoaga tõmmatud parmesani laastud, eelnevalt ahjus röstitud Ciabatta kuubikud, otse ahjus võetud soojad grillitud kanafileeviilud. Kanafilee viiludele aseta peale isetehtud pestot ning kaunistuseks tükeldatud värsket murulauku.CAESARI KASTME valmistamiseks sega blenderiga Dijon sinep, kanamuna kollased, anšoovisefileed, küüslauk, riivitud Parmesani juust ja sidrunimahl. Kui blender on 1-2 minutit töötanud, siis lisa oliivoli ja jätka blenderdamist ca 1-2 minutit.GRILLITUD KANAFILEE valmistamiseks puhasta kanafilee kelmetest ja aseta hästi kuumale grillpannile, küpseta mõlemalt poolt + kõik küljed.Seejärel tõsta kanafilee küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta mõlemalt poolt Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Küpseta kanafileed ahjus 160C juures seni, kuni kana sisetemperatuur on 65C (ajaliselt ca 10-15 minutit, sõltuvalt ahjus võimsusest).

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee