Mehhiko köök

Ceviche taco kausikestes 

Toidutare, 23. märts 2008, 22:31
Foto: Santa Maria
Tsitrusega marineeritud kalasalat.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g Lõhefilee
2 tk Avokaado
1 tk Mango
0.5 tk Kurk (kooritud, hakitud, ilma seemneteta)
2 tk Tomat (kuubikutena, ilma pehme sisuta)
1 pakk Santa Maria Tex Mex Pico de Gallo maitseainesegu
3 tk terve laimi mahl
1 küüs Küüslauk
1 sl Oliiviõli
1 pakk Santa Maria Tex Mex Taco kausikesed

Valmistamine
Lõika kala, köögi- ja puuviljad 1x1 cm suurusteks kuubikuteks. Lisa lõhekuubikutele maitseainesegu, laimimahl ja purustatud küüslauk ning lase 2 tundi marineeruda. Vahepeal keera ettevaatlikult lõhekuubikuid ettevaatlikult paar korda ringi, et kala maitsestuks ühtlaselt. Peale marineerimist sega juurde ülejäänud ained. Serveeri Taco kausikestest, mida on eelnevalt 125-kraadises ahjus 10 minutit soojendatud ja seejärel maha jahutatud.
Kogustest valmib 18 tk.