Kiudainerikkad toidud

Riisipaberirullid 

Angelica Udeküll, 7. märts 2008, 09:39
Foto: Daisy Lappard
Riisipaberirullide juurde sobib pakkuda kas soja- või teriyaki kastet.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Porgand
1 tk Sibul
1 pea Hiina kapsas
4 tk Austerservik
4 tk riisipaberilehed
Teriyaki kaste

Valmistamine
Haki porgand, sibul, kapsas ja austerservik peeneks. Kuumuta pann ja pruunista sellel juurviljad. Maitsesta teriyaki kastmega. Kuumuta vesi ja maitsesta soolaga. Aseta riisipaberilehed ükshaaval kuuma vette ja lase mõni minut liguneda. Tõsta seejärel lehed külma vette tahenema.
Aseta riisipaberileht lauale, pane selle peale juurviljasegu ja voldi leht ümbrikuks. Aseta seguga lehed eelkuumutatud ahju paariks minutiks järelküpsema, kuni lehed on pealtpoolt kuldse jume võtnud. Kel väga kiire, võib poest osta ka külmutatud juurviljasegu, mis mõeldud just vokile.
Kui leiad poest Jaapani päritolu mizuna salatit, võid Hiina kapsa asemel kasutada hoopis seda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee