Linnuliha retseptid

Pasta-kalkunisalat 

Toidutare, 26. aprill 2009, 06:48
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislik kalkunisalat maitseb hästi nii soojalt kui külmalt.

Kogus: neljale

Koostisosad
200 g Penne
1 tk Paprika
Kurk
Tomat
300 g Kalkunifilee
2 sl Õli
1 dl Sojakaste
1 sl Ketšup
1 tl Sidrunimahl
1 tl Vedel mesi
Sidrunipipar
idud
Hernevõrsed

Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lõika paprika, kurk ja tomat viiludeks, sega omavahel. Pane väiksesse kaussi sojakaste, ketšup, sidrunimahl, mesi ja sidrunipipar, sega läbi. Lase (wok)pannil õli kuumaks ja pruunista ribadeks lõigatud kalkunifileed 5 minutit. Vala peale kaste, prae veel mõni minut. Sega kalkuniliha paprika-kurgi-tomatisalsasse. Kaunista idude ja hernevõrsetega, serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee