Linnuliha retseptid

Riisisalat kana ja apelsiniga 

Rudolf Visnapuu, 5. märts 2008, 15:55
 Sandra Urvak
Seda salatit tuleb teha kahes osas või teiste sõnadega – kahest salatist on saanud üks.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tk Kanafilee
Õli praadimiseks
0.5 tk Porrulauk
1 küüs Küüslauk
1 sl Aprikoosimoos
2 tk Porgand
2 tk Suuremad apelsinid
1 klaas Pikateraline riis
4 sl apelsinimahl
2 sl Oliiviõli
2 sl Majonees
2 sl Maitsestamata jogurt
Sool
Must pipar
1 sl Murulauk, hakitud

Valmistamine
Keeda riis. Lõika broilerifileed ja porru peenikesteks ribadeks. Haki küüslauk peeneks. Lase õli pannil kuumaks ning prae selles broileriribasid, sibulat ja küüslauku. Kui kana on valmis, lisa aprikoosimoos, maitsesta kergelt soolaga ja pane jahtuma. Riivi porgandid jämeda riiviga. Koori apelsinid ja lõika sektoriteks. Sega omavahel riivitud porgand, pool apelsinikogusest ja riis. Lisa apelsinimahl ja oliiviõli ning maitsesta soola ja musta pipraga. Kui kana on jahtunud, sega see ülejäänud apelsinikoguse, majoneesi ja maitsestamata jogurtiga ning maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri salat kihtidena.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee