Linnuliha retseptid

Kanatiivad meega 

Toidutare, 3. märts 2008, 13:45
Foto: Jaan Heinmaa
Serveeri koos riisiga õhtusöögiks või koos kastmega suupisteks.

Kogus: neljale

Koostisosad
450 g kanatiivad
2 tl Maapähkliõli
2 sl Sojakaste
2 küünt Küüslauk
2 sl sulatatud mesi
1 tl Seesamiseemned
2 sl Hoisin-kaste
MARINAAD
1 tk Tšillipipar
1 tl Tšillimaitseaine
2 cm värske ingverijuur
1 tk laimi mahl ja koor

Valmistamine
Haki tšillipipar ning sega see tšillimaitseaine, riivitud laimikoore ja -mahlaga. Vala marinaad kanatiibadele ja lase vähemalt 2 tundi külmas seista. Kuumuta wok-pannil maapähkliõli. Tõsta tiivad marinaadist kuuma õli sisse ja pruunista madalal kuumusel 5-6 minutit. Vala peale omavahel segatud sojakaste, mesi, hoisin-kaste, tükeldatud küüslauguküüned ja seesamiseemned. Pruunista kanatiibu ka teiselt poolt, seejärel lase kaane all haududa, kuni tiivad on pehmed. Serveeri kuuma riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee